Laser ontharen Breda

Ongewenste haargroei is een probleem waar veel mensen last van hebben. Deze haargroei kan op verschillende plekken voorkomen. De ongewenste haren kunnen groeien op de kin, hals, kaaklijn of boven de bovenlip. Maar ook haargroei op bijvoorbeeld de benen, oksels of bikinilijn kan als storend ervaren worden. Het verwijderen van deze haren door middel van harsen of scheren kan ervoor zorgen dat de huid gaat irriteren. Laser ontharen Breda maakt het mogelijk om de ongewenste haargroei op een andere manier te verwijderen met een gladder en langer blijvend resultaat als gevolg. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van laser ontharen Breda? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Haar laseren Breda voordelen

Wat zijn de voordelen van haar laseren Breda? Allereerst wordt de haargroei aanzienlijk gereduceerd. Uiteindelijk kan de haargroei tot wel 80% tot 95% verminderd worden. Ten tweede hoeft u nauwelijks meer te harsen of te scheren. Dit zorgt er op de eerste plaats voor dat u veel tijd bespaard en daarnaast heeft u geen last meer van huidirritaties door harsen of scheren. Ten slotte na het haar laseren in de omgeving Breda is de structuur van de huid gladder geworden en dit kan fijner aanvoelen. Heeft u nog vragen over de voordelen van haar laseren Breda? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Laserontharing Breda prijzen

De prijzen voor laserontharing Breda zijn afhankelijk van de plek van het lichaam dat gelaserd moet gaan worden. Een enkele laserontharing behandeling is al te krijgen vanaf €75,- voor bijvoorbeeld de oksels, bikinilijn small en het gelaat. Voor andere plekken op het lichaam worden weer andere prijzen gehanteerd. Bent u benieuwd naar de andere prijzen voor laserontharing Breda? Bekijk dan hier de actuele prijzen en acties. Overigens wordt laserontharing in het gelaat bij de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Raadplaag uw verzekering om te weten of u ook in aanmerking komt voor een vergoeding.

 

Ontharing Breda

Waar kunt u terecht voor ontharing Breda? Onze praktijk heeft in totaal 3 locaties vlakbij Breda. Op onze locatie in Raamsdonksveer hebben wij een ontharingslaser staan die de laserbehandeling mogelijk maakt. Heeft u andere huidklachten? Dan kunt u wellicht ook terecht bij onze locaties in Made en Terheijden. Heeft u nog vragen over ontharing Breda? Neem dan contact op via ons contactformulier.