Werkwijze

In de praktijk wordt gewerkt op afspraak. Hierdoor krijgen patiënten individuele aandacht en wordt de tijd gereserveerd die nodig is voor een behandeling.

Afspraak maken
De praktijk is zowel telefonisch/Whatsapp (06-46626674) of per e-mail (info@huidvisiebrabant.nl) te bereiken. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Intake gesprek

Tijdens de eerste afspraak zal de intake plaats vinden. De huidtherapeut beoordeelt op dat moment uw huid, stelt relevante vragen (anamnesegesprek) en legt de behandelmogelijkheden voor. Ook wordt er op dat moment gekeken naar de kosten en eventuele vergoeding door de zorgverzekeraar en zullen er in sommige gevallen foto’s worden gemaakt die in uw dossier gezet worden om de voortgang van de therapie vast te leggen. Tijdens het intakegesprek bent u vrij om al uw vragen te stellen.

Behandeling

Wanneer tijdens het intakegesprek blijkt dat we voor u een passende behandeling hebben zal de eerste afspraak ingepland worden. Afhankelijk van de therapie die wordt gestart en de hulpvraag zal de frequentie bepaald worden. Voor elke volgende behandeling wordt er geëvalueerd en de therapie mogelijk aangepast.